Domowa kostka rosołowa 

Jeśli chcesz być EKO, ważne jest dla Ciebie zdrowe odżywianie i składniki, a gotowanie potraw sprawia Tobie ogromną przyjemność, warto przyrządzić samemu kostkę rosołową, którą dodasz do różnych potraw.

Składniki: 

Warzywa umyj, obierz, pokrój na mniejsze kawałki i upiecz w piekarniku 180°C ok 20 min.  Natkę pietruszki, tymianek, oregano umieść w blederze, dodaj liście laurowe, ziele angielskie, sos sojowy, pieprz, paprykę oraz upieczone warzywa. Całość zmiksuj na jednolitą masę. Gotową pulpę włóż w formę do kostek na lód i zamróź. Smacznego 😊  

Magda, Ambasador Zdrowych Nawyków Żywieniowych

© 2024 bi1 hipermarket | Wszystkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja: Agencja reklamowa adStone