Kanapki tęczowym pstrągiem

Smaczne, a do tego zdrowe śniadanie z produktami dostępnymi w naszych sklepach poleca nasz Ambasador Kuchni z Pasją! (457kcal)

Składniki

  • 4 kromki chleba – u mnie chleb wieloziarnisty (49g)
  • serek z suszonymi pomidorami Piątnica (20g)
  • garść mixu sałat z roszponką (10g)
  • mozzarella marki Galbani (pół kulki 59g)
  • pstrąg tęczowy wędzony na zimno (34g)
  • 2 pomidorki cherry (25g)
Kanapki tęczowym pstrągiem

Przygotowanie

  1. Uszykuj 4 kromki chleba.
  2. Posmaruj serkiem z suszonymi pomidorami.
  3. Poukładaj garść sałat, plasterki mozzarelli i plasterki łososia.
  4. Udekoruj pomidorkami cherry.
  5. Dopraw według uznania solą i pieprzem.
Autor: Amanda, Ambasador Kuchni z Pasją
© 2024 bi1 hipermarket | Wszystkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja: Agencja reklamowa adStone